Vilkår

OBS**OBS**OBS**OBS**OBS**OBS

ORDRE DER BESTILLES EFTER 24/11 KAN IKKE GARANTERES LEVERET INDEN JUL, MED MINDRE ANDET ER AFTALT

VI HAR 10-20 HVERDAGE I LEVERINGSTID 


Handelsbetingelser og persondatapolitik

 
 
Generelle oplysninger
Juridisk navn: Chili.dk
Organisationsform: Enkeltmandsfirma
CVR-nr.: 34022879
Adresse: Lindøalleen 123, 5330 Munkebo
E-mailadresse: ct@second-generation.dk
Telefonnummer: + 45 70 70 74 01
 
Bestilling hos Second Generation
På second-generation.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail: pernille@second-generation.dk eller tlf.: + 45 70 70 74 01
 
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til pernille@second-generation.dk

​Kan jeg fjerne eller ændre min ordre?
Vi kan fjerne eller ændre din ordre, hvis den endnu ikke er sendt fra vores lager endnu.
Kontakt kundeservice herfor på telefon eller mail, som oplyst under generelle betingelser.

BEMÆRK: Vores kundeservice stræber efter at besvare alle mails hurtigst muligt indenfor 48 arbejdstimer,
så det er ikke garanteret, at din bestilling vil kunne ændres eller annulleres, selvom du kontakter os med det samme.

​Er min ordre sendt?
Så snart din ordre er sendt fra os, vil du efter 1-2 dage modtage en sms fra BRING, om afhentning i nærmeste BRING pakkeshop.

Hvor er min ordre?
Hos Second-generation sender vi udelukkende pakker til pakkeshop, hvorfor din pakke vil blive sendt til din nærmeste BRING-pakkeshop.
 
Priser 
Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Ved salg uden for EU, fratrækkes dansk moms.

Priserne er dagspriser. Købsaftaler indgås på dansk.
 
Betaling
Du har følgende muligheder for betaling:

Dankort/VISA-Dankort 
VISA
VISA Electron
Mastercard
LIC
JCB 
Maestro
Mobilepay
*ViaBill

*Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden.
Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Ved betaling med Dankort eller kreditkort trækkes pengene fra dig når ordren sættes igang på lageret, og du modtager så pakken efter ca. 10-12 hverdage. Er der gået længere tid så kontakt os på 70707401
Vi trækker aldrig mere på dit kort, end værdien af de varer der sendes til dig. Altså er en vare i restordre, så fratrækkes prisen af denne det beløb der trækkes på dit kort.

Salg til Grønland og Færøerne, samt øvrige udland kan kun ske mod forudbetaling, eller ved betaling med kreditkort.
 
Er min ordre gået igennem?
Du får en ordrebekræftelse til den e-mail du har angivet ved køb, så snart du har godkendt købet på hjemmesiden.
 
Fragt og ekspedition
Alle varer sendes med BRING. Fragtomkostningerne er DKK 50,00 pr. ekspedition (indenfor Danmarks grænser).
Er du klubmedlem, sender vi uden fragtomkostninger, så længe dit medlemskab varer.

Levering 
Hos second-generation har vi et princip som hedder sig "fra ordre til bestillingsprincip". Med dette princip menes der, at samme dag som du afgiver din ordre, bestiller vi din vare hjem på lager.
​Grunden til dette, er at det vil gøre varerne dyrere for vores kunder, hvis der skal beregnes priser oveni for liggetid på lageret.
Din ordre vil normalt blive afsendt 6-10 hverdage fra din bestilling.


Ikke afhentede pakker 
Hvis en bestilt pakke ikke afhentes, bliver den sendt retur til os efter ca. 8 dage, og vi pålægges ekstra omkostninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opkræve disse omkostninger, der p.t. andrager DKK 50,00.
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse,
når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved ct@second-generation.dk/mobil: 53650420 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art,
egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik,
men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder,
at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hos Second-generation bliver pengene ført tilbage fredag 8 dag efter vi har modtaget din returvare, og du vil derefter kunne se din tilbagebetaling på din konto 5 bankdage efter.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder),
uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Returadresse:
Second Generation
Att.: Claus Thomsen
Lindøalleen 123
5330 Munkebo
Att: Fjernsalg retur
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Kravene for returnering skal naturligvis opfylde de samme betingelser som den almindelige returret på 14 dage.
Hvis du bytter til en anden farve eller størrelse, betaler du kun returfragten. Ved anden form for byttetilkommer fragt- og ekspeditionsgebyr som ved ny bestilling.
 
 
 
Reklamationsret 
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Du har reklamationsret i 24 måneder fra du modtager dine varer, så pas godt på din faktura.
Scan den evt. ind på din computer, så ved du altid hvor du har den.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage,
og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du modtager en vare, der er blevet ødelagt under transporten bedes du returnere den beskadigede emballage, sammen med varerne, samt sørge for at have gjort indsigelse til BRING ved modtagelsen.

Hvis din vare går i stykker inden reklamationsfristens udløb, vil vi forsøge at udbedre fejlen ved at reparere varen. Du kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet medfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reparation.

Husk at vedlægge en kopi af den faktura du har modtaget sammen med varerne, samt vedlægge en udførlig beskrivelse af de forhold, der er væsentlige for reklamationen. Ekspeditionstiden er normalt 2-3 uger fra modtagelsen.

Returadresse:
Second Generation
Att.: Claus Thomsen
Lindøalleen 123
5330 Munkebo
Att: Fjernsalg retur


 
Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ct@second-generation.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt www.forbrug.dk


Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Ønsker du at klage over en vare købt hos os kan du bruge EU-kommissionens online klageportal.
Klagen indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mailadresse ct@second-generation.dk



Kreditkortoplysninger:
Når du afgiver kreditkortoplysninger ved køb gemmes oplysningerne på en sikker server og kun til varerne er afsendt og beløbet er hævet. Herefter er oplysningerne ikke længere tilgængelige. Sikkerheden ved afgivelse af kreditkortoplysninger er godkendt og kontrolleret af PBS.
Indsigelse m.v.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 22-08-2018
 
 
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Second Generation
Att.: Claus Thomsen
Lindøalleen 123
5330 Munkebo
ct@second-generation.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________     Modtaget den: _________________________
 
Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: ___________________________________________________     
 
Dato: ______________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Persondatapolitik

PERSONDATA

Second-Generation bekymrer sig om dit privatliv og forsøger derfor altid at beskytte dine persondata på den bedst mulige måde. Second-Generations formål er at overholde alle gældende lovgivninger og bestemmelser vedrørende beskyttelse af persondata. Denne politik, blandt andre tiltag, hjælper dig med at forstå, hvilke typer persondata Second-Generation  indsamler, samt hvordan disse bruges. Ved at acceptere denne persondatapolitik på webstedet ifm. et køb eller udlevering af persondata godkender du, at dine persondata behandles som beskrevet nedenfor.

Chili.dk, CVR-nr.: 34022879, Lindø Alen 123, 5330 Munkebo, ct@second-generation.dk, er dataansvarlig for behandlingen af dine persondata.

HVILKE PERSONDATA VIL VI BEHANDLE?

Vi vil behandle de persondata, som du oplyser eller har oplyst til os, eller som vi har indsamlet via vores websted vha. cookies, med det formål at administrere dine køb og opfylde vores forpligtelser over for dig som vores kunde. De persondata, som Second-Generation behandler, omfatter dit navn, køn, e-mailadresse, købs-, betalings- og bestillingshistorik, kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

HVORDAN VIL VI BRUGE DINE PERSONDATA?

Dataene kan blive brugt til identifikation, eventuel markedsføring, kundeanalyse, nyhedsbreve og statistik.

Dataene kan også anvendes til at analysere købevaner med det formål at give dig relevant information og markedsføringsmateriale samt forbedre webstedet, betalingsmetoderne og -processerne. Behandling mht. forbedring af betalingsmetoder og -processer kan omfatte processer, hvor dine persondata overføres til andre virksomheder inden for Second-Generation koncern og tredjeparter for at blive inkluderet i analysens grundlag. Persondataene kan derfor blive behandlet sammen med data i andre registre, f.eks. registre over kreditrapporter.

Dit CPR-nummer kan blive behandlet i forbindelse med indhentning af tredjeparters kreditrapporter.

Brugen af dine persondata kan resultere i, at dataene behandles sammen med data fra andre registre, både inden for og uden for EU, og dine persondata overføres til og behandles af andre virksomheder inden for Second-Generation koncernen til formålene beskrevet herover iht. gældende lovgivninger og bestemmelser. Dataene kan også behandles sammen med data fra eller deles med myndigheder eller vores partnere f.eks. til trykning og distribution samt til tredjepartsudbydere af betalings- og kreditkorttjenester. Second-Generation er altid yderst varsom med denne type brug.

Ved at acceptere denne politik på webstedet i forbindelse med køb eller oplysning af persondata godkender du overførsel af dine persondata til lande uden for EØS.

Hvis hele eller dele af Second-Generations forretning sælges eller integreres i en anden virksomhed, kan dine persondata blive videregivet til vores rådgivere, enhver potentiel køber eller køberens rådgiver samt videregives til den nye ejer af virksomheden.

Second-Generation anvender Googles annoncetjenester. Du kan læse mere om Googles, indsamling, deling og brug af data her.

HVORDAN VIL VI BESKYTTE DINE PERSONDATA?

For at beskytte de persondata, vi behandler, har vi implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger. Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer samt tekniske og organisatoriske midler til at beskytte dine persondata, f.eks. certificeringsprocedurer for webbrowsere. Derudover har vi tilstrækkelige firewalls og antivirusprogrammer til at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Den fysiske adgang til dataenes opbevaringssted er begrænset, og medarbejdere skal fremvise identifikation for at opnå adgang.

Derudover bruger Second-Generation f.eks. SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker dataoverførsel på internettet (eller andre netværk). Som kunde skal du sikre, at SSL ikke er slået fra i din browsers indstillinger. For at forhindre enhver uautoriseret adgang efter behandling af dit kreditkortnummer vil der blive anvendt envejskoder.

HVOR LÆNGE VIL NLY OPBEVARE MINE PERSONDATA?

Hvis du giver dit samtykke til at blive registreret kunde/medlem af Second-Generation, vil dine data blive opbevaret, indtil du afmelder dig. Du kan vælge at afmelde dit medlemskab, når som helst. Hvis du ikke tilmeldes som kunde/medlem, vil dine persondata blive opbevaret så længe som påkrævet til at overholde lovgivningen, eller for Second-Generation kan opfylde sine forpligtelser over for dig, f.eks. til at levere eller garantere forpligtelser.

Uanset hvad, så vil dine persondata aldrig blive opbevaret længere, end hvad der er tilladt i den gældende persondatalov.

ADGANG TIL, OPDATERING OG RETTELSER AF DINE PERSONDATA

I overensstemmelse med den gældende persondatalov er du berettiget til én gang hvert halve år og uden beregning at modtage information om de persondata, som Second-Generation behandler om dig, uanset hvordan disse er blevet indsamlet. Hvis du ønsker at modtage denne information, er du velkommen til at kontakte os via almindelig post, e-mail eller telefon.

Second-Generation ønsker at sikre, at dine persondata er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de data, du oplyser til Second-Generation, ændres, f.eks. hvis du ændrer e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller du ønsker at ændre din brugerkonto, bedes du give de korrekte oplysninger til Second-Generation ved at sende en e-mail til Second-Generation. Du er altid berettiget til at anmode om, at dine persondata rettes, blokeres eller slettes.

Dine persondata vil ikke blive behandlet mhp. direkte markedsføring, hvis ikke du ønsker denne form for behandling. Du kan når som helst tilbagekalde et allerede afgivet samtykke til behandlingen af persondata. En sådan tilbagekaldelse kan begrænses til kun at omfatte en del af behandlingen, f.eks. i forbindelse med direkte markedsføring.

LINKS

Webstedet kan indeholde links til andre websteder. Denne persondatapolitik gælder kun for dette websted. Hvis du sendes videre til et andet websted, bør du læse den persondatapolitik, som gælder for det pågældende websted. Bemærk venligst, at Second-Generation ikke er ansvarlig for behandlingen af dine persondata foretaget af eller gennem andre websteder.

Tilføjelser til persondatapolitikken

Second-Generation forbeholder sig ret til når som helst at ændre denne persondatapolitik i det omfang, der er nødvendigt for at afhjælpe forstyrrelser eller overholde nye lovmæssige eller tekniske krav. Enhver ændring af denne persondatapolitik vil blive lagt ud på webstedet.